5 tips om jouw hondentrimmer blij te maken

Ga even met je hond een wandelingetje doen voor je naar het trimsalon gaat.

Een hond die dringend een plasje moet doen, staat uiteraard niet ontspannen op de trimtafel. Voor veel honden is het toch wel enkele uurtjes rechtstaan, dus als jouw hond even de pootjes kan strekken, zal hij/zij dat ook wel fijn vinden.

Borstel jouw hond voldoende.

Bij dit puntje gaat het vooral over het vermijden van knoopjes of klitten. Een goed verzorgde vacht zorgt ervoor dat wij het kapsel van jouw hond veel mooier kunnen maken, dan wanneer we door een hele hoop knopen heen moeten. Dat scheelt echt!

Borstel jouw hond nog even voor je naar het trimsalon vertrekt.

Als we de trimbeurt kunnen beginnen zonder dat we er nog kleine knoopjes moeten uithalen, vinden wij én jouw hondje dat echt geweldig! Drukke dag of meteen ‘s ochtends een afspraak? De avond voor de afspraak even borstelen doet ook al veel.

Boek tijdig jouw afspraak.

Zo hoeven we jou niet teleur te stellen als we niet meteen kunnen afspreken. Mensen teleurstellen vinden we natuurlijk nooit leuk! Bel zéker 1 à 2 weken op voorhand.

Kom op tijd.

We gaan er van uit dat onze klanten bij ons aanbellen op de moment dat we zijn afgesproken. Zo kunnen we voor elk hondje voldoende tijd besteden, want uiteraard hebben we zowel vóór als erna nog het één en ‘t ander te doen en/of andere hondjes te trimmen. Ben je een beetje vroeger? Dan vindt ook jouw hond het leuk als je nog even een wandelingetje doet! Ben je wat later? Dan vinden we het fijn als je dat even laat weten. Dan weten we zeker dat je het niet vergeten bent.

VOOR

NA

VOOR

NA